Barcute de avocado cu umplutura de ceapa,telemea si nuca

Prima postare pe anul acesta, asadar bine v-am regasit! ? Am pregatit un mic dejun super sanatos si gustos. Noi adoram avocado, in toate combinatiile sale, si cel putin de 2-3 ori pe saptamana pregatim un mic dejun care are la baza acest minunat fruct. Anyway, se prepara in 5 minute, mai simplu nu se poate. Este ideal si pentru zilele in care vreti sa va impresionati musafirii cu un aperitiv simplu, dar de efect.

Barcute de avocado

 

Ingrediente pentru 2 barcute:

● 1 avocado – spalat si taiat in jumatate pe lung

● 1 lingura ceapa rosie- tocata marunt

● 1 lingura telemea de capra – sfaramata

● 1 lingurita ulei de masline extravirgin

● sare si piper ( proaspat macinate)

● 1 lingurita de nuca – taiata grosier

● 2 frunza de salata verde – optional

● 1\4 lingurita zeama de lamaie

Mod de preparare:

1. Intr-un bol se amesteca pulpa de avocado impreuna cu zeama de lamaie, uleiul, telemeaua si ceapa rosie. Se potriveste de sare si piper.

2. In cele 2 jumatati de avocado se aranjeaza cateva frunze de salata dupa care se pune compozitia preparata mai sus. Se decoreaza cu nucile taiate grosier.

Pofta buna! ?

Barcute de avocado

Barcute de avocado

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly

Distribuie:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *