Concurs -Fii Trendy în bucătarie și te premiem

Sisters’ Kitchen împreună cu Bonduelle vă invită la concurs. Ce trebuie să faceţi? Să gătiţi o reţetă ”trendy” care să conţină orice produs (care vă place) bonduelle. Simplu, nu?
Bonduelle, zi de zi Inspirelle!” te aduce la zi cu trendurile culinare și-ți inspiră bucuria de a mânca legume, pentru a te simți mai bine ca oricând, tot anul! TRENDY: Exact ca în lumea modei, putem vorbi despre ce este in vogă sau nu și in legatură cu preparatele culinare. Alimentaţia nu inseamnă doar sa te hranesti, ea este un stil de viaţă. Fii inspirat de noile tendinte Trendy”

Regulamentul concursului:
1. Gătiţi o reţetă care să se încadreze în categoria Trendy și care să conţină obligatoriu un produs bonduelle.
2. Postaţi reţeta pe blog și lăsaţi linkul către ea intr-un comentariu la această postare.
3. Dacă nu aveţi blog trimiteţi reţeta la contact@nullsisterskitchen.ro.
4. Articolul/mailul trebuie să conţină reţeta și o poza cu produsul final, iar în poză trebuie să se regăsească produsul Bonduelle folosit în reţeta și un biletel pe care să scrie „Concurs Bonduelle zi de zi Inspirelle – Fii Trendy în bucătărie”& Sisters’ Kitchen .
5.Concursul se desfașoară în perioada 4-24 aprilie. 2013 și va avea doi caștigători.

Ce câștigaţi:
1. Plita Grill 42x25x5 cm – Emile Henry
2. Tava Gourmet 27,5×24,5cm – Emile Henry
Fiecare câștigător va primi câte o plită si tavă gourmet.
Premiile se livrează doar pe teritoriul Romaniei de către Bonduelle.

Criteriile de jurizare:
1.Respectarea și încadrarea tematicii.
2.Utilizarea a cel puţin a unui produs Bonduelle in realizarea reţetei culinare.
3.Explicarea pașilor de realizare a reţetei culinare.
4.Aspectul preparatului final, originalitate, ingrediente folosite.

Așadar, să-i dăm drumul.Daţi sfoară în ţară, spune-ţi și prietenilor, colegilor, etc:).
Vă așteptăm cu drag! Succes tuturor.

Fiţi trendy și câștigaţi!

Update 25 aprilie 2013
Reţetele sunt următoarele:

1.Camelia: http://aromedinbucatarie.wordpress.com/2013/04/11/aperitiv-cu-ciuperci/
2.Claudia http://3sisterscooking.blogspot.ro/2013/04/coquelet-de-bretagne-pe-pat-de-linte-in.html
3.Pansy http://panseluta-violet.blogspot.ro/2013/04/paste-in-doua-culori-cu-brocoli-si-ansoa.html
4.Elena Angheluta
Drop de pui
700 gr piept de pui
2 oua
1 morcov
1/2 ardei gras rosu
2 fire ceapa verde
1 leg. patrunjel
100 gr boabe porumb
sare,piper,cimbru

Pieptul de pui a fost spalat si scurs bine de apa dupa care l-am tocat la robot.Legumele au fost si ele spalate dupa care au fost tocate marunt sau in cubulete dupa preferinta fiecaruia.Intr-un bol am adaugat carnea peste care am pus ouale amestecam usor cu furculita adaugam ardeiul,morcovul si ceapa codimentam cu sare ,piper eu am adaugat si putin cimbru ,boabele de porumb au fost scurse de zeama si adaugate in compozitie spre final adaugam si patrunjelul tocat fine si le amestecam pana se vor incorpora toate ingredientele.Ungem o forma de chec sau daca doriti puteti pune si hartie de copt,cuptorul a fost incins turnam compozitia in tava o intindem sa fie uniforma si o dam la cuptor pentru30-35 minute la foc potrivit.
Pofta buna!
005
5.Alina http://bucatarealalaplesneala.blogspot.ro/2013/04/tarta-cu-mazare-si-ricotta.html
6.Camelia http://bizadeacamelia.wordpress.com/2012/12/25/pide-cu-legume-si-branza-telemea/. Din păcate a uitat de bileţel și nu am putut lua în considerare reţeta.
7. Ana Tanasescu
Tarta de ton cu porumb
Ingrediente pentru aluat:
200 g făină
100 g unt moale
1 ou
2 linguri apă rece sau lapte rece
1 vârf de sare
Umplutură:
340 g ton in ulei ( 2 conserve)
1 conserva porumb dulce ( Bonduelle)
2 legaturi ceapă verde
3 ouă
sare,piper

1. Se pune făina+untul, şi se amestecă, se adaugă oul, se mai amestecă puţin după care punem apa/laptele. Se obţine un aluat compact pe care îl întindem şi îl punem într-o tavă de tartă unsă cu unt.
2. Într-o tigaie punem ceapa tocata marunt si se caleste.
3. Separat se bat 2 ouă. Se dă drumul la cuptor.
4. Tava cu aluat se înţeapă cu o furculiţă şi deasupra ei se pune o foaie de copt+fasole boabe pentru ca să nu se umfle aluatul.
5. Se introduce tava în cuptor pentru 15 minute, apoi se scoate şi se umple in straturi,intai cu tonul amestecat cu cele 2 oua batute,dupa ceapa calita si apoi porumbul. Deasupra se pune al 3-a ou batut cu pesmet şi se pune la cuptor pentru 15-20 minute.
Pofta buna!
IMG_4220
8.Mihaela Tanasa -Salata Oliver
Salata Oliver este un fel de mancare traditionala din Rusia, care
este, de asemenea, populara in multe alte tari europene si foarte
asemanatoare cu salata boeuf din Romania. Ca si la noi, in multe
comunitati rusesti , salata a devenit una dintre principalele
aperitive servite in timpul festivitatilor de Anul Nou (impreună cu un
curcan gatit si sampanie).
Versiunea de astazi populara a Salatei Oliver conține cartofi fierti,
muraturi, mazare, oua, morcovi, și carne de vita/pui fiarta, imbracata
cu maioneza.
Eu am ales sa pun pui, morcov,pastarnac, cartofi, mazare, castraveti
murati si 3 ingrediente pe care toti puteti sa le incercati in
aceasta combinatie cu salata pentru ca sunt si trendy: porumbul ,
avocado si in mod foarte special pentru decor germeni de varza rosie
cu rapita.
Ingrediente :
300 gr. carne de pui
4 oua – 5 linguri de maioneza
2 morcovi medii
2 radacini de pastarnac medii
3 cartofi medii
2 castraveti murati
1/3 din o cutie de mazare verde
o jumatate de avocado
½ cana de porumb
piper negru macinat si sare dupa gust

Cum se face pas cu pas:
Am pus carnea de pui la fiert în apa cu puțina sare. Lasam sa fiarba
10 minute apoi schimbam apa si punem din nou la fiert. Intr-un alt vas
la fiert punem morcovii, pastarnacul, si cartofii necuratati. Dupa
ce s-au fiert am lasat carnea si legumele să se raceasca peste noapte
pentru a putea fi taiate cu usurinta. Niciodata nu puneti cartoful
cald sau fierbinte in salata.
Mazarea si porumbul le- am oparit 2-3 minute pentru ca erau deja
prefierte.Pentru dressing am folosit mustar dulce amestecat cu
maioneza facuta din doua galbenusuri fierte si doua crude, ulei de
masline si zeama de lamaie.
Tocam toate legumele în cuburi mici si carnea la fel dupa ce am
eliminat pielita si oasele.
Am pus toate ingredientele într-un bol, am adaugat sare si piper dupa
gust si apoi am pus sosul. Aceasta salata trebuie sa stea ½ h la
frigider pentru a se intrepatrunde cu sosul.
Dupa cum ziceam mai sus am folosit pentru decor germeni de varza
rosie cu rapita.
De ce acesti germeni? Germenii de varza rosie contin vitaminele: B1,
B2, C si minerale: potasiu, calciu, magneziu. Germenii de rapita au
continut ridicat de omega-3 si omega-6, si imbunatatesc cirulatia
sangelui in ochi. Au efect direct asupra functionarii inimii si redau
elasticitatea peretilor arteriali si impiedica scleroza arterelor
coronariane.
Germenii reintineresc intregul corp fizic, revitalizeaza mintea si
consumati zilnic, dam sansa corpului de a se dezintoxica, vindeca.
sisters kitchen
9.Oana http://ebunatati.blogspot.ro/2013/04/inghetata-raw-de-morcov-si-ghimbir.html
10.Irina http://irinaririna.blogspot.ro/2013/04/orez-cu-legume.html

Dragilor, vă mulţumim tuturor pentru participare. Nu ne-a fost deloc ușor să alegem, am fi vrut să le alegem pe toate:). Așadar, cele două câștigătoare ale concursului sunt: Claudia si Alina.
Felicitări tuturor! Nu fiţi supăraţi, vom mai avea concursuri. Staţi pe aproape!
Vă rugăm să ne transmiteţi un mail ( contact@nullsisterskitchen.ro ) cu datele voastre de contact pentru ca Bonduelle, să vă trimită premiile! Să vă bucuraţi de ele!

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


22 răspunsuri la Concurs -Fii Trendy în bucătarie și te premiem

  1. Mai fetelor voi aveti concurs si nu ati dat zvon???
    I’m In!

  2. Pai sa fim trendy 🙂 !!!

  3. Cu mare placere raspund invitatiei voastre!
    Inscrierea mea o gasiti aici http://aromedinbucatarie.wordpress.com/2013/04/11/aperitiv-cu-ciuperci/
    O zi buna!

  4. Felicitari fetelor!!!Retele arata super!!! :*

  5. Multumesc fetelor si Bonduelle!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *