Ciocolata alba cu cafea si agrise

Evitam pe cat putem zaharul. Am renuntat sa-l mai adaugam in ceai, cafea, si pe cat se poate si in deserturi. Green Sugar ne ajuta si ne-a trimis spre testare cateva produse ale lor. Nu ne-a deranjat sa inclocuim zaharul din ciocolata cu indulcitorul Green Sugar. Ba chiar ne-a placut foarte mult.
”Green Sugar este un îndulcitor 100% natural, cu zero calorii și zero indice glicemic, pe baza de extract uscat din frunze de Stevia Rebaudiana și eritritol, obținut din porumb, prin procesul natural de fermentație, în prezența drojdiei Moniella pollinis.

Spre deosebire de alți îndulcitori pe bază de stevie, Green Sugar este singurul de pe piață al cărui gust a fost stabilizat, ceea ce face ca el să nu modifice (cu amăreala specifică șteviei) gustul alimentelor în care este folosit, nici măcar în urma procesului de gătire la temperaturi înalte. Astfel puteți continua să preparați prăjiturile și sucurile preferate, fără teama de a compromite gustul original”.

IMG_3561
IMG_3573
IMG_3575
IMG_3568

Ingrediente: 9 portii
200 grame lapte praf degresat
2 lingurite indulcitor
1 lingurita cafea macinata
90 ml apa fierbinte
agrise uscate (optional)

1.Laptele praf se amesteca cu indulcitorul si cafeaua.
2.Se toarna apa fierbinte cate putin si se amesteca bine sa nu ramana cocoloase.
3.Se toarna compozitia in forma (noi am folosit o forma de silicon/ vezi poza) si se da la rece.Daca nu aveti rabdare o puteti pune in congelator sa grabiti racirea.
IMG_3555
IMG_3592
IMG_3583
IMG_3598

Cu drag,
Georgiana si Iolanda

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *