Rulouri din foietaj cu spanac si cascaval afumat

Am absentat motivat o perioada de timp. Este un lucru bine stiut ca avem joburi si cu greu ne facem timp sa scriem ceva pe aici. Dar asta nu inseamna ca nu mancam, dohh! :)) Asadar astazi va aratam ce mai pregatim cand suntem in criza de timp. Am apelat la aluatul de foietaj gata cumparat, am ales niste spanac, putin cascaval si gata gustarea pe ziua de azi.

rulouri din foietaj cu spanac

rulouri din foietaj cu spanac

Ingrediente pentru 12 mini rulouri:
un aluat foietaj dezghetat
500 g spanac proaspat
3 fire ceapa verde, taiata marunt
cascaval afumat dat pe razatoarea mica
sare, piper

Mod de preparare:
1. Aluatul dezghetat se intinde cu grija pe o foaie de copt (pusa in tava de la aragaz).
2. Spanacul se caleste putin impreuna cu ceapa verde. Potrivim de sare si piper si lasam sa se raceasca.
3. Intindem compozitia de spanac pe toata suprafata foii si presaram cascavalul ras.
rulouri din foietaj cu spanac
4. Rulam cu grija, dupa care taiem rondele nici prea subtiri nici prea groase.
5. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade si lasam la copt aproximativ 25 de minute, pana se rumenesc.

rulouri din foietaj cu spanac

Pofta buna!

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly

Distribuie:


8 răspunsuri la Rulouri din foietaj cu spanac si cascaval afumat

  1. Gloria

    Se gaseste undeva in Bucuresti aluat de foietaj facut cu unt, nu cu margarina?

  2. ana

    am citit de fo’ 3 ori reteta,poate n-am inteles io bine, ori e eroare de tastare, ori reclama pusa aiurea,altfel nu inteleg cum se poate da cascavalul pe razatoarea „Viagra 100mg mica” :))) chiar si cand suntem in criza de timp !

  3. Gloria, noi am gasit in Selgros.

  4. Arata tare apetisant 🙂
    Am sa caut si eu la Selgros aluat cu unt. Evit sa il folosesc pe cel care se gaseste in mod obisnuit in supermarket-uri pentru ca are uleiuri vegetale, de cele mai multe ori, hidrogenate 🙁

  5. Combinatia de spanac cu cascaval e preferata mea,abia stept sa incerc minunatia asta.Mersi pentru reteta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *