Chec aperitiv din piept de pui

Un aperitiv uşor de pregătit şi gustos. Am pregătit acest chec zilele trecute şi ne-a plăcut foarte mult. O idee excelentă pentru o masă în familie sau pentru zilele în care se anunţă invitaţi 🙂


Ingrediente:
1 piept de pui mare dezosat şi fără pielită
1 sau 2 cârnaţi proaspeţi fără pielită (noi am pus 2 cârnaţi mai mici + 2 felii de slăninuţa tăiată cubuleţe)
1 mâna de pătrunjel
1 căţel de usturoi ras
2-3 felii de pâine înmuiate în apă sau lapte (în momentul în care se pune pâinea în bol se scurge bine de apă/lapte)
10 măsline verzi tăiate rondele
3 ouă
sare, piper

1. Carnea de pui se toacă cu ajutorul unui robot de bucătărie. Adăugăm cârnaţii şi pătrunjelul şi mai mixăm puţin pentru a obţine o compoziţie omogenă.
2. Se pun toate ingredientele într-un bol şi se amestecă bine.
3. Se tapetează o tavă de chec cu hârtie de copt şi turnăm compoziţia.
4. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 35-40 de minute.
Acest chec se poate servi atât cald cât şi rece.

Poftă bună!

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


4 răspunsuri la Chec aperitiv din piept de pui

  1. Trebuie să fie foarte bun:). La mulți ani!

  2. elena

    Abia astept sa incerc reteta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *